maanantai 19. toukokuuta 2008

Kisatyövelvollisuus

Eilen 18.5. suoritin seuramme kisatyövelvollisuuteni ja olin töissä aamu seitsemästä yli ilta kahdeksaan. Pitkä päivä koirilla itsekseen, vaan nyt voi hyvillä mielin treenata ensi vuonnakin ohjatuissa ryhmissä. Kiva juttu.

Vilu oli, aamulla satoi vaakasuorassa räntää, joka onneksi ennen kisojen alkamista yhdeksältä loppui, oli vain ja ainoastaan kylmää. Eipä käynyt kateeksi kisailijoita - vaan tuskinpa niilläkään kateeksi minua tuli. ;) Hääräsin palkintojen kimpussa eli jaoin sijoittuneille lisäpalkinnot ja järkkäsin, jotta homma toimi. Väliajoilla olin ilmoittautumisessa ja infossa, möinpä muutamat pullakahvitkin buffetissa. Illan tullen siivoiltiin paikkoja ja hääräsin siellä täällä, yleisimmeisenä siis lähinnä.

Sujuvia ja kauniita ratoja, huippusuorituksia ja upeita pareja, erityisesti muutama seuralainen jäi mieleen. Tietenkin ihan ensimmäisenä vasta vappukisoissa 1.5. uransa aloittanut 20kk kelpienarttu, joka ohjaajansa kanssa nappasi eilen viimeisen nousunollansa kakkosiin ja starttasi perään kakkosissa kahden kisan verran - jokaiselta radalta voittonolla! Nämä nähdään ihan kohta kolmosissa - ja pari on todella kisannut vasta yhteensä kuusi kisaa (jokaiselta kuudelta radalta ensimmäinen palkintopalli). Ei tuollaisia koirakkoja ole.... Ei voi kuin ihailla.

Ei kommentteja: