perjantai 13. kesäkuuta 2008

Melkein kaikki esteet.

URSAN 3.LK KILPAILEVIEN AGILITYTREENIT 12.6.2008

Räsäsen Minna tuurasi Tuijaa eilisissä treeneissä. SM-kisoja ennakoiden radalla oli hurumykke esteitä, melkein meinasi tulla tenkkapoo (terveisiä pentukuumeiselle).

Kaikki kontaktit, muuri ja okseri. Putket Aan ja puomin alla. Erityisen tyytyväinen olin siihen, että sain Ursan joka kerralla putkeen, ei siis hilpassut kontakteille (Kiva, kiva, kiva!). Ohjaus siis ilmeisesti kunnossa ja tarpeeksi selkeää. Lisäksi Ursa kääntyi aivan huippuhienosti ja tiukasti takaaleikkauksen jälkeen. Aivan siivekkeen ympäri. Loistavaa! (Vaikkei se ohjauskohdassa ollutkaan tarkoituksenmukaista, ainakaan ihan niin tiukka käännös.) Pitää ruveta käyttää hyväksi tätä Ursan hienoa taitoa reagoida takaaleikkauksiin.

Omiin ohjauksiin sai tälläkin pätkällä kiinnittää huomiota, että kaikki on oikea-aikaista ja -suuntaista, että saa käännöksistä pois. Käytännössä oikein kivat ja onnistuneet treenit.

Kepeissä mättää kyllä nyt kovasti (no liioiteltua ehkä), kovin on hitaanoloista, alussa lähtee innokkaasti ja lopun pujoittelee nopeasti, mutta keskiväli on kökkö. Meidän yhteisessä menossa on joku hukassa. Otettiin tätä pari kertaa niin, että ohjasin vasemmalla ja Minna kulki tukena oikealla, Ursa menee kuitenkin kuulemma aavistuksen nopeammin jos ohjaan vasemmalla. Kentän reunalla olevilla kepeillä otettiin muutama toisto, pari nopeaakin. (Jonka jälkeen pilasin innokkuudellani ja otin vielä niidenkin jälkeen ihan treenien lopuksi. Taukki!)

OMAT HARJANVARRET NYT TUOHON KENTÄLLE, HUS HUS!!!
(Ettekä prkleen huligaanikakarat levittele ja pölli niitä!)

Ei kommentteja: