tiistai 10. kesäkuuta 2008

Taannuttiin 1.lk tasolle...

1.LK KILPAILEVIEN AGILITYTREENIT 10.6.2008

URSA KUOKKII

Tänään oli tarkoitus olla Lunan treenit, vaan tulipa selväksi, että seisoksittiin siellä erään informaatiokatkokseen myöskin osuneen treenikaverin kanssa aivan turhaan... Sen verran moni oli perunut ja vetäjälläkin oli autosta akku tyhjentynyt, jotta treenit oli peruttu. Vaan eipä ollut tullut sähköpostia, ei ollut foorumilla ilmoitusta, eikä soitettukaan tai laitettu viestiä (ei tähän hetkeenkään ole laitettu). Satoi kaatamalla ja tottakai olo oli märkä ja kettuuntunut. Onneksi ykkösluokan kisaavien ryhmäläisiä oli pari paikalla, joten sain vetäjän numeron ja puhelintakin lainaan. Selvisi sentään, ettei turhaan odoteltaisi... Plääh.

Jotain hyvääkin onneksi. Saatiin Ursan kanssa lupa tulla kuokkimaan ykkösluokan kisaavien ryhmään. Kiitos Virpi! Paikallakin oli vain pari koulutettavaa, jotka - jännä kyllä - olivat kumpikin sellaisia, joiden kanssa ollaan treenattu viime kesänä saman tasoisessa ryhmässä (mölliryhmä).

TREENI I

Kiva oli välillä tehdä jotain helpompaakin treeniä, eikä vain tiukkaa vääntöä. Samat jutut tuli tosin täälläkin vastaan, valssi olisi voinut tulla aikaisemmin... Kepeille Ursa haki jokaisella toistolla aivan huippuhienosti, vaikka kyseessä oli vaikea suljettu kulma

TREENI II

Toisella radanpätkällä hypättiin kolmoseste kummankin puolen (eri kerroilla tietennii). Kun este piti kiertää vasemmalta valssasin, kun oikealta, tehtiin se poispäinkääntönä. Oikein hienosti onnistuneita suoriutumisia. :) Kepeiltä putkeen sain Ursan parhaiten ekakerralla, jonka jälkeen vein liian pitkälle, että linjoista tuli vähän laajoja, vaan taas oikealla ajoituksella teki ihmeitä. Sitähän voisi kääntyä jo siinä vaiheessa kun koiran kuono kääntyy viimeisen kerran oikealle.

Oli kiva tehdä helpompaa ja päteä. ;)

Ei kommentteja: