lauantai 28. kesäkuuta 2008

Puolikas draivi.

LUNAN JATKO2-TREENIT 24.6.2008

OHJATTU I

Luna oli varsin pätevä ja innokas taas - varsinkin treenien ensimmäisen puoliskon. Päivän teema oli takaaleikkaus, jossa leikattiin helpossa kohtaa putkella. Luna oli hyvin mukana ja teki hommia hienosti - kumpaankin suuntaan. Lisäksi kokeiltiin vielä pimeään päähän lähetystä niin, että kakkosaidalta otettiin koira haltuun ja lähetettiin "väärään päähän" putkea. Kaksi toistoa, ekallakin kerralla Luna kyllä meni putkeen, mutta vähän ihmetellen, en antanut sille tarpeeksi tilaa löytää putken suuta oikein - eihän tämä tietenkään hahmota putken suita ihan samallalailla mitä Ursa.....

OHJATTU II

Toisessa ohjatussa treenissä oli pöytä. Melko simppeli treeni, kaksi aitaa vistosti, joiden kautta pöydälle ja takas V:n mallisen radan toista sivua. Luna pysyy hyvin toki pöydällä ja istuu, mutta siirtää kyllä naaman sitä mukaa minua kohti, jos kierrän pöytää.

ITSENÄISET

Kepit ok, vanhaan tyyliin. Ei valtaisia edistysaskeleita, vaan nyt mennään aika tasaisesti.

Keinua namikipolla, ok.

Rengasta, joka menikin sitten aivan loistavasti. :D Luna tajuaa mitä pitää tehdä ja sen kanssa voi mennä jo samaa matkaa. Jonkinverran se vaatii sitä, että sille osoittaa ennen lähtöä oikean reiän tai mennessä osoittaa renkaan läpi. Yhdesti se tuli sivusta, mutta näen sen omaksi mokaksi, kun ahnehdin ja oletin liikaa. Hyvin kuiteskii.

Ei kommentteja: