keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Vekki.

LUNAN JATKO2 AGILITYTREENIT 8.7.2008

OHJATTU I

Päivän sana oli vekki. Aita, Aa, jonka jälkeen vekattiin aidalle ja vielä takaahyppy viimeiselle aidalle. Luna teki kyllä oikein, mutta ei se tainnut tajuta jutun juonta... Hölmistyneeltä se näytti, kun ensin ohjattiin yhteen ja sitten yhtäkkiä toiseen suuntaan. Luna kun ei vielä tippaakaan irtoa, niin tuotti vaikeutta. Sama juttu mikä näkyi möllikisoissa, Lunan kanssa pitää tehdä itse aivan valtavasti töitä, että sen saa liikkumaan - Aalle (= nakkia) se kyllä menee mielellään.

OHJATTU II

Toinen harjoitus sisälsi sitten pitkiä vientejä. Tämän pätkän olisi voinut viedä niin moneen tapaan, jos olisin ollut Ursan kanssa treenaamassa olisin ehdottomasti halunnut kokeilla niin, että olen itse aitojen vesemmalla puolella kokoajan, ohjausta siis aitojen toiselta puolelta. Tietenkään tähän en Lunan kanssa ryhtynyt...

Ohjasin Aan vasemmalta puolelta, valssi kolmannen aidan takana putkeen ja toinen valssi putken päähän. Lunalle valssit selvästi tuntuu sopivan, kun se tarvitsee niin paljon sitä, että minä liikun kokoajan.

ITSENÄISET

Itsenäisenä oli kepit, joita pystyi yhdistelemään putkeen ja lähettämään aidalta. Luna menee jo melkoisen sujuvasti ja lujaa ohjaavan käden mukana kummankin puolen, mutta itsenäisyyttä siinä ei vielä ole. Otin törkkäsyjä elikkäs ohjattuja pujotteluja kummankin puolen, sekä niin, että Luna tuli putkesta tai aidalta, jatkettiin myös vuhdista kepeiltä seuraavalle esteelle.

Alkutreeneistä Lunalla oli vauhtia ja innokkuutta. Loppua kohden hiipuu. Ehdottomasti Lunalle pitäisi saada onnistuminen jo toisella, viimeistään kolmannella kerralla. Tahkoaminen ei sovi sille YHTÄÄN. Mamman moottori hiipuu...

Ei kommentteja: