tiistai 30. syyskuuta 2008

Turistina MM-kisoissa.

Jännää, olin seuraamassa Agilityn MM-kisoja Helsingin jäähallilla 26.-18.9. Metkaa nähdä niitä ohjauskuvioita, joita maailmalla käytetään. Huomattavasti enemmän ohjattiin persjätöllä mitä Suomessa (jossa väännetään valssille hirmu usein). Erityisesti japanilaisilla oli hyvinkin erilaisia ohjaustekniikoita ja -ratkaisuja radan kohtiin. Onneksi tuli videoitua paljon suorituksia, joten voin palata MM-tunnelmiin ja erityisesti imeä vaikutteita niistä.

Pääosin melko peruskauraa (nopeita koiria tietysti), perusohjausjuttuja, vaan onneksi myös ripaus outoutta ja huippusuorituksia, riskinottoa. WAU!

Brasilia vei kaksi joukkuemestaruutta (minit ja maxit), Ranska vei medien mestaruuden. Minien ja maxien yksilömestari tuli Usasta ja medien mestarikoirakko oli sveitsiläinen. Suomi juhlisti maxien pronssisijaa, kun Jouni Orenius ja borcol Yoko teki hienoa rataa. Suoknuutin Jaakko ja Zen tekivät finaaliradalla ikävästi hylyn, vaikka lauantain hyppyradan jälkeen olivat ykköspallilla - aina ei voi voittaa.

Hieno viikonloppu, hieno tunnelma ja hienoja suorituksia!

Ei kommentteja: