torstai 4. syyskuuta 2008

Reippaasti maaliin.

LUNAN MÖLLIAGITEENIT 4.9.2008

Sataa, sataa. Luna oli alkuun reippaalla tuulella ja myös loppua kohti. Itseäni sätin vain siitä, etten keppien jälkeen antanut sille palkkaa ja rauhoittanut tilannetta siihen. Kun tohotin vain eteenpäin renkaalle, niin Luna hyppäsi sen sivusta. Otettiin tiheällä palkkauksella renkaan jälkeen, sitten rengas-takaahyppy -kuvion jälkeen, sitten rengas, takaahyppy, putki - jälkeen, jonka jälkeen sitten tehtiinkin rata loppuun reippaasti. Luna kääntyi hyvin välistävetoon ja viimeiselle esteelle valssasin, niin senkin loikki reippaasti.

Esteet oli medikorkeudessa, lukuunottamatta pituutta ja rengasta.

Väne laittaa ryhmäläiset tekemään radan kaksi kertaa. Ekalla rupeamalla kertaalleen virheineen ja tokakerralla virheisiin pureutuen. Me ei olla Lunan kanssa toiselle kierrokselle lähdetty ollenkaan.

Jahka päästään Ursan astutuksesta ja juoksuista (ja tämä ikuinen sade lakkaisi), niin ruvetaan käymään itsenäisesti kentällä - nyt kun mulla on avainkin koppiin - otetaan jotain helppoa ja kivaa Lunalle, pääasiassa mielessä pitäen se, että sillä olisi hyvä ja reipas meno päällä. Vastaavasti Ursalle rohkeita irtoamistreenejä palkalla ym. kieputuksia.

Ei kommentteja: