lauantai 26. helmikuuta 2011

Itsenäiset agit tässä välissä.

On pidellyt pitkään pakkasia, joten ohjattuja treenejä ei ole tälle jaksolle ollut kuin yhdet/koira. Itsenäisiä treenejä pakkaset eivät ole rajoittaneet ja olenkin pyrkinyt, että ainakin kerta viikkoon kävisi hallilla ottamassa jotain itsenäisesti.

NOIDAN JA HIPAN ITSENÄISET KIMPPATREENIT
su 13.2. ja ti 22.2.
itsenäinen treeni

Sunnuntaina 13.2. saatiin Noita mukaan treenaamaan ja käytiin siskosten ja Ursan kanssa ottamassa hallilla pätkiä kameran kera. Tästä reissusta on stooria toisen blogin puolella, Omituiset agilitysiskot.

Samalla porukalla (tosin tällä kertaa ilman kameraa) käytiin myös tiistaina 22.2. Hipan kanssa onnistuin saamaan todella iloisia ja vauhdikkaita putkisuorituksia, kun juostiin kilpaa ja Hippa sai juosta karvahanskaan kiinni. Lisäksi otettiin muutama pituus ja rengas sekä puomia onnistuneesti. Noita teki Annan kanssa pidempääkin pätkää. Hakee edelleen ohjaajaan hyppyjen välissä, mutta irtosi silloin hienosti, kun namikippo odotti lopussa. Noita menee pätevästi jo pätkiä.

URSA PIKKUSISKOTREENEISSÄ su 13.2. ja ti 22.2.
itsenäinen treeni

Ursan kanssa ollaan otettu näillä pikkusiskokerroilla jotain pienempää. Lähinnä olen tehnyt kontakteja, hakenut niihin varmuutta sekä hakenut kepeille vauhtia namikipolla.

Lisäksi 22.2. olleissa treeneissä otin teemaksi poispäinkäännöt puomilta puomin alta menevään putkeen. Nämä onnistui tosi hyvin, kun näytin Ursalle, että putken päästä saa namia. Näihin olin todella tyytyväinen!

Puomin ylösmenolla rupeaa tulemaan ohijuoksuja, kun olen palkannut sitä kontaktille pysähtymisestä naksulla ja namilla puomin ohi. Tähän pitää jatkossa tarttua, ehkä ei tavita enää niin paljoa pelkkää ylösmenotreeniä. Vaikeammatkin harjotteet rupeaa toimia - takaa ohjaus, edelle juokseminen, sivuetäisyys jne. Kontaktien treenaamista täytyy silti jatkaa, jotta saadaan napakkuus ja vauhti siirtymään kisoihinkin jossain vaiheessa.

URSAN ITSENÄISTREENIT to 17.2.
itsenäinen treeni

17.2. torstaina menin hallille ajatuksena ottaa "jotain pientä". Tehtiinkin alkuun hienoja kontakti- ja keppisuorituksia. 2-kentällä oli kuitenkin edelliseltä päivältä 3.lk itsenäisen treenin rata ja Jari näytti miten olivat rataa edellisenä päivänä tehneet. Hommahan ajautui siihen, että otettiin samaan syssyyn ratatreenit Ursan kanssa. Vähän tuli hinkattua, mutta ihan ok systeemit.

Ei kommentteja: