tiistai 19. elokuuta 2008

Rautalankamalleja

Sitä on tullut itselleen kovin ankaraksi ja vaatii, että tekee seikkaperäisen selonteon joka treenistä tms. harrastamiseen liittyvästä. Kun aika ei riitä ja iskee ahistus, niin jääpi kokonaan kirjaamatta ylös. Siksipä tästä päivästä ihan lyhkänen informaatiopätkä, ratapiirros liittyy mukaan myöhemmin.

URSAN 3.LK AGITREENIT 19.8.2008

Eka radan pätkä meni ok, elikkäs ilman virheitä. Valssi, valssi, valssi, valssi, valssi, valssi, valssi... Kauhiat humpat oli radalla. Tiukkana sai olla, kun parissa kohtaa oli puomin kontakti houkutteena.

Toisella kierroksella muutettiin rataa pikkuisen ja jo löytyi enempi takkua. Takaakiertoihin se ei lähtenyt yhtään, oli mukamas unohtanut... Piti rautalangasta vääntää neidille. Keppien pari viimeistä väliä se jätti pujottelematta parina peräkkäisenä kertana, kunnes taas taivuteltiin rautalankamallia. Kun vihdoin lähti kiertämään takaa, niin oli hidas, mässytti vain Aan alastulolta saamaansa makkaranpalasta ja tepsutteli hiljakseen esteen taakse.

Kakkospätkä otettiin medihypyillä uudelleen pikku tauon jälkeen. Vieläkään ei takaakierrot onnistunut ilman vääntämistä ja lantioliikkeitä, ilman että polvetkin olivat mukana taivutuksissa, koko kroppa korkkiruuvvilla, jotta neiti suvaitsi kiertää takaa. Vauhtia sentään saatiin.

Kontakteja otin nyt juoksukontakteina, ohjasin kädellä alas ja tosi näppärästi sentään nämä otti.

Hajut kiinnosti tavallista enemmän, josko Ursa keksisi aloitella juoksujaan - pliis!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No ihan varppina kaikki tuo epätyypillinen takkuaminen ennakoi tietty juoksun alkua :-D - sana juoksukontaktikin saa nyt ihan uudenlaisia lupaavia merkityksiä ;)

Optimistisin terkuin, Marika