keskiviikko 6. elokuuta 2008

Muumimamma tykittää.

LUNAN MÖLLIRYHMÄN AGITREENIT 6.8.2008

Lunan treenit ensin alta pois. Syyskausi alkuun, nyt ollaan mölliryhmässä. Mammassa oli kivasti vauhtia! :D Oikein yllätyin. Minnan vinkki otettiin käyttöön ja rimat oli suosiolla 40-45cm korkeudella - teki ihmeitä! Luna ei ohittanut yhtäkään estettä ja pysyi ohjauksessa, toki sitä pitää viedä kädessä ja jokaiselle esteelle, kun se ei juuri lue itse vielä, mutta hienoa hienoa!

Tuonosen Väne vetää meille syksyn treenejä. Eka kerta oli lähinnä sitä varten, että pääsi jyvälle siitä millaisia koirakoita porukassa on. Lähinnä Lunan kanssa vannottiin tänään valssien nimeen.

Muurilla se otti molemmilla kerroilla tukea - tulikohan palikoitakin alas...? Puomin ylösmenolla nami, alastulolla juoksukontaktina ja nami kädestä. Ohjaukset onnistui radalla ok., vaikka tietysti Luna on ihan eri juttu kuin Ursa.

Eka pätkä meni tosi hienosti (lukuunottamatta muuria), toka pätkä meni myös hienosti, vaikka pussiin mennessä valssi oli sen verta kökkö, ettei Luna heti bongannut oikeaa suuta - ei kuitenkaan olisi ollut kisoissa kielto, sen verran sujuva kuitenkin.

Kepeistä olen ÄÄRIMMÄISEN iloinen. :D Eka kerta meni mahtavasti, oikealla puolella ohjaus ja vastakkaisella kädellä näyttö, mutta mitään käden vispaamista en harrastanut - en vauhdissa edes tajunnut harrastaa tai olla yhtään epävarmana. Se oli hienoa!! Takaakierto ja valssi viimeisille esteillekin ok.

Kolmantena otettiin pikakierroksella koko treeni alusta loppuun. Harmitti, etten kiireaikataulussa tajunnut edes miettiä kieltäytyväni. Tässä sitten tuli niitä virheitä - meille olisi riittänyt ne ekat onnistuneet n. 10 esteen pätkät. Ensimmäisen putken se kielsi, vaan onneksi touhusi, epälunamaiseen tapaa yritti jotain ja hyppelehti putken päällä. ;) Positiivista sinänsä, ettei jäänyt vain "juu-juttelemaan", vaan puuhasi. Muurin palikat toistamiseen. Pussin jälkeisen aidan kielsi, samoin keppien jälkeisen takaakierron... Kepit meni edelleen hienosti, vaikka nyt jo tajusin olla epävarmempi... (Hö.)

Pääasiassa kuitenkin jäi hyvä mieli, pitää pitää mamman rimat alhaalla niin, että saadaan vauhtia ja iloa, ei tehdä tästä liian vakavaa puurtamista - vaikka ei sitten ikinä kisattaisikaan... (Voihan korkeushyppyä treenata sitten erikseen.... Hope.)

Ei kommentteja: