torstai 27. lokakuuta 2011

JATpailujen konkariluokan voitto!

Tiistaina oli tiistain treeniryhmien vuoro järjestää JATpailut. Koulutan tiistaisin, joten olin lupautunut maximöllien ja -1-luokan tuomariksi. Konkareiden aikaan sain sitten itse kisata. Koko päivä meni viidestä puoli kymppiin hallilla.

Mölliradalla starttasi kisauraansa myös kasvattisijokki Noita (Omituinen Källeröinen), joka kävi riemuissaan moikkaamassa minua ennen kuin kerkesi edes radalle. Annan ja Noidan ensimmäisen radan ensimmäinen puolisko kulki sen mukaan, kun tuomari oli Noidan mielestä vain niiiin ihana (ja omituinen, kun ei reagoinut iloitteluun millään tavalla). Loppuosuus olikin sitten jo agilityä. :) Uusintasuorituksellakin Noidan piti käydä moikkaamassa minut heti alkuun, josta käynnistyi myös aika. Anna sai kerittyä Noidan kuitenkin takaisin lähtöön ja jatko oli oikein mallikasta lukuunottamatta viimeistä putkeen menoa, kun Anna ei ohjannut ihan loppuun asti, vaan oletti Noidan irtoavan. Oikein mallikkaat kontaktit. Hyvä Anna ja Noita!! :D Tulos 24,5, josta yliaikaa +4,5 ja sijoitus 14.

Ursan kanssa startattiin konkareissa. Penttisen Maria oli rakentanut vähän erilaisen, mutta varsin hauskan radan. Ensimmäisellä yrityksellä kolmanneksi viimeisen esteen jälkeen hyl, kun otin huolimattomasti Ursan putkelta haltuun ja se luki väärälle esteelle. Uusintakierroksella tehtiin sitten nolla, jolla pärähti kirkkaasti konkareiden voitto. Hyvä me!!! Tulos 0/-23,27, sij.1./12.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Herranpieksut, mitä menoa meillä :D Ei voi ainakaan kieltää, etteikö Noidalla olisi ollut radalla oikein mukavaa... Keräsipä radan jälkeen liikutusrapsutukset myös tuomarin sihteeriltä ja ajanottajilta. No, seuraavalla kerralla jos keskityttäisi itse asiaan heti radan alusta alkaen ;)

Onnittelut konkariluokan voittajille vaan niin sitten! :)